Vissza a Rolling Főoldalára 2021-01-11 H-generációs FAG golyóscsapágyak

Bemutatjuk az FAG Kínában készült H-generációs golyóscsapágyait, melyek kedvező árú alternatívát jelentenek az alacsonyabb igénybevételű akalmazásokhoz.

A legjobb minőségű C-generációs kivitelhez képest alacsonyabb teherbírással, maximális fordulatszámmal és magasabb zajszinttel rendelkeznek, de a sok alkalmazáshoz megfelelőek.


2020-12-21 Valamennyi Kedves Partnerünknek Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kívánunk!

Ünnepi nyitvatartás:

 


2020-09-10 Új termékünk: VR 2200 csiszolópaszta

A durva és finom TEROSON® VR 2200 szürke, viszkózus, vízben oldható szintetikus olaj és korund csiszolóanyag alapú csiszolópaszta. Mindkettő egy dobozban kapható, külön rekeszben és külön fedéllel. A durva pasztát előcsiszolásra használjuk, a finom pasztát pedig a kívánt felületi finomság elérésére használjuk. Főként szelepülékek csiszolására használják őket


2020-08-26 Megadyne ékszíj rendelés

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel tudatjuk önnel, hogy webshopunkból is meg tudják rendelni a hagyományos megadyne ékszíjakat.

A raktárkészlet óránként frissül.

A 11:00-ig leadott ékszíj rendelésket még aznap felt udjuk adni.

 


2019-01-28 Kuplung keresõ Örömmel jelenthetjük be, hogy speciális, kifejezetten kuplungalkatrész keresésére létrehozott alololdalunk elkészült.
A keresõ ezen a linken érhetõ el.

2018-12-22 Boldog karácsonyt!

Ünnepi nyitvatartás:

Nyitás: 2010. január 4. (hétfõ)

2015-07-29

Kapcsolódási problémák esetén

Kedves Partnerünk!
Internet szolgáltatónk karbantartást végez, így előfordulhat, hogy Ön sem tud csatlakozni webáruházunkhoz. Ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan töltődnének be oldalaink, kérjük, használja az alábbi címet (a régi IP cím helyére írva, vagy az alábbi linkre kattintva):

145.236.116.130


Kérjük, mentse el a Kedvencek/Könyvjelzők közé ezt a címet, így kapcsolódási problémák esetén is tudja majd használni webáruházunkat.

Köszönjük türelmét és megértését!2014-07-02 ÚJDONSÁG! Loctite 4090 hibrid ragasztó - bevezető ajánlat!

A Henkel 2014-ben megalkotta a ragasztók új generációját, a Loctite 4090 kétkomponensű hibridragasztót, mely az epoxik és a pillanatragasztók legjobb tulajdonságait ötvözi:

- 150°C-ig hőálló
- nedvességálló (65°C/95% pára)
- gyors rögzítés 5°C-on
- szívós, magas ütőmunka

Kiválóan alkalmas alumínium, gumi, acél, ABS, PC és Perspex ragasztására. 
UV állósága rögzítési feladatok széles skálájához teszi alkalmassá.

Kiszerelés: 50 gramm
A csomag 5 db keverőszárat tartalmaz.

Ez a kiváló tulajdonságokkal rendelkező ragasztó most elérhető 
bevezető ajánlatunk részeként! 


2013-07-26 Megújulunk : Új webáruház! Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy webáruházunk megújult!
A nem túl régi jelszavak érvényesek, ha mégsem mûködik, mindössze annyi a dolguk, hogy a régi felületen a beállításoknál a jelszavukat megváltoztaják, vagy újra beírják, majd utána a http://rolling.hu/webshop oldalon bejelentkeznek. A két változat teljes mértékben kompatibilis, ugyanaz a kosár, lehet õket párhuzamosan és felváltva is használni.
Ha esetleg hibát találnak, megköszönnénk ha jeleznék azt az kz@rolling.hu címen, vagy +36 23 520 023-as telefonszámunkon.
Az új webáruház
2012-11-15 Debütál a Megadyne Örömmel tudatjuk kedves Partnereinkkel, hogy kínálatunkban megjelentek az elismert olasz Megadyne ékszíjgyár termékei:

A kiváló minõségû Oleostatic, Linea-X, SP, Power Wedge, Kompattex mellett elérhetõ a gazdaságos Extra termékvonal is.

A kínálatban a legkülönfélébb ékszíjak megtalálhatóak a különbözõ alkalmazási területekre, széles méretválasztékkal. A szokásos jelölésekkel kereshetõk az áruházban, mindössze arra kell figyelni, hogy legyen a kifejezés elõtt egy E betû. (pl:E10X800 vagy ESPA782)

A délelõtt leadott rendeléseket másnapra tudjuk teljesíteni.
A Megadyne honlapja Termékismertetõ Katalógus
2012-01-20 Loctite Irodalom A Loctite termékeirõl részletes információk, termékismertetõk, felhasználási javaslatok találhatóak a honlapon, a Loctite Irodalom részben.
2012-01-19 New Holland - Video
2012-01-18 La Cornue - Video
2012-01-16 Koncar - Video
2012-01-15 Gessi - Video
2012-01-14 Terex - Video
2012-01-12 Porshe Mobil 1 Supercup - Video
2012-01-11 Berg Propulsion - Video
2011-12-12 Csapágyhamisítás Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt pár évben csak szórványosan fordultak elõ Magyarországon hamisított csapágyak, de sajnos az utóbbi idõben ezek az esetek márkafüggetlenül megszaporodtak. A világ vezetõ csapággyártói létrehoztak egy szövetséget a csapágyhamisítás ellen (WBA). Kérjük szíveskedjenek megtekinteni a weboldalukat, ahol felhívják a jelenséggel kapcsolatos veszélyekre a felhasználók figyelmét.

Közös érdekünk, hogy a hamis csapágyak forgalmazásából adódóan senki ne kerülhessen üzleti hátrányba, kérnek mindenkit, hogy csak megbízható forrásból szerezzenek be csapágyakat.

2011-04-19 Schaeffler LuK

Kedves partnereink, örömmel értesítünk mindenkit, hogy megérkeztek a Schaeffler sokak által ismert LuK márkanevû autóipari alkatrészei. Elsõként szeretnénk bemutatni a kettõstömegû lendkerekeket, melyek kaphatóak külön is, illetve a LuK speciális RepSetDMF elnevezésû teljes kuplungjavító készleteiben is.
A készletek a javításhoz szükséges minden alkatrészt tartalmaznak:

LuK kuplungok személyautóhoz LuK RepSetDMF személyautóhoz
2011-01-25 Újdonságok kínálatunkban

Választékunkat bõvítettük az INA és FAG autóipari csapágyaival:

A webáruházban lehet keresni méret szerint, VKBA , VKHB szám szerint és csapágyszám szerint is. Az OEM szám és autótípus szerinti keresés is hamarosan mûködni fog.


2009-10-01 Megérkeztek a "C" sorozatú mélyhornyú golyóscsapágyak A régóta várt "C" sorozatú mélyhornyú golyóscsapágyak szállítása megkezdõdött. Mostantól raktárról rendelhetõ ezen csapágyak néhány típusa. Mivel a jövõben ez lesz a standard kivitel, folyamatosan lecserélõdnek a régi típusok.

Emlékeztetõül a fõbb elõnyök:
Ismertetõ Katalógus
2009-07-02 Csavarboltunk megnyitott Júliustól kezdõdõen új szolgáltatással bõvítettük tevékenységi körünket. Mostantól érdi telephelyünkön a méltán népszerû Bahco szerszámok mellett elérhetõvé vált a különféle csavarok, anyák, kötõelemek széles választéka.

Az új üzletünk mellett, a felújított korábbi boltunkban várjuk vásárlóinkat
Térkép
2009-02-18 INA tengelyek raktárról Vevõink igényeihez igazodva raktáron tartjuk és igény szerint méretre is vágjuk az INA precíziós lineáris tengelyeit. Az alapkivitelen kívûl létezik rozsdamentes , coll méretû és csõtengely is. Keresési példa a webáruházban : w20x vagy w x ina . A rozsdamentes kivitel utójele : X46Cr13. A csõtengely jelölése: WH... Az alábi linken érhetõ el az INa online katalógusoldala: INA lineáris tengelyek választéka
2008-11-07 FAG karbantartási anyag akció A FAG szokásos havi akciójának keretében figyelmükbe ajánljuk az ékszíjak szereléséhez szükséges eszközöket. Ismertetõ
2008-09-18 "C" sorozatú mélyhornyú golyóscsapágy C generáció - új standard a golyóscsapágyaknál. 50%-al kisebb zaj, 35%-al kisebb súrlódás. Az FAG legújabb fejlesztése jelentõsen megnöveli a 6000-es sorozatú csapágyak teljesítményét. Optimalizált futófelület, precízebb golyók, jobb felületi minõség, jobb tömítettség. Mindezek eredményeképpen csendesebb, hosszabb élettartamú, kisebb súrlódású, nagyobb maximális fordulatszámú csapágyak jelennek meg 2009-ben a piacon. Ismertetõ Katalógus
2008-09-10 X-LIFE csapágyak A FAG továbbfejlesztette a beálló görgõscsapágyakat, az új X-LIFE kivitel ugyanazon terhelés mellett akár 70%-al hosszabb élettertamot ígér. A FAG E1 utójelû beálló görgõscsapágyak minden olyan területen felhasználásra kerülnek , ahol nagy/nehéz igénybevételnek van kitéve, vagy ahol a tengely kilengését/elhajlását vagy a csapágyak pontatlan illeszkedésének hatását kell kompenzálni. Megbízhatóan mûködnek a legszélsõségesebb körülmények között is. Az X-life minõség elõnyei: alacsonyabb mûködési költségek, gazdaságosabb(ugyanarra a feladatra kisebb méretû csapágy is elegendõ), akár 70%-kal hosszabb mûködési élettartam ugyanolyan feltételek mellett, a kenõanyag kevesebb igénybevételnek van kitéve a kisebb súrlódásnak és az alacsonyabb hõmérsékletnek köszönhetõen.
2021-01-11 FAG H series ball bearings

We present the made in China FAG ball bearings for low cost applications.

 


2020-12-21 Merry Christmas!

Opening hours during the holidays:

Opening: 4. January.

2020-02-14 FAG Black Series

The FAG black series are dimensionally interchangeable with Japanese brands such as Asahi / FYH and NTN. 

The new radial insert ball bearing and housing units FAG Black Series from Schaeffler give easy mounting, smooth running and high reliability and thus allow particularly economical bearing arrangements. 

The dimensions of the FAG housings, made from flake graphite cast iron and with a primer paint coating, conform to JIS B 1559 (Japanese Industrial Standard Dimensions). 

These single piece cast housings can support moderate to high radial and axial loads. The radial insert ball bearings have basic protection against corrosion due to the Durotect BS coating. 

The bearing units are particularly suitable for applications with moderate to high loads. 

 


2019-04-02 HT200C Corteco sale

Outstanding stable, white colored, high temperature tolerance sealing.

Solvent-free, durable.

Can be used between -50C and +200C temperature.

Suitable for sealing most of the engine surfaces, gears, cylinder sleeves.

Very good for uneven and rough surfaces.


2009-10-01 FAG Generation "C" deep groove ball bearings have arrived Distribution of the long avaited FAG Generation "C" deep groove ball bearings has begun. From now on some of these bearing could be delivered right from stock. As in the future this will be new standard, the old types will be continously replaced.

As a reminder, the main benefits are:
Detailed description Catalogue
2009-07-02 Opening of our screw and fasteners store We are proud to announce the opening of our new shop, where you can find not just the high quality Bahco tools, but the wide range of screw and fasteners.

We are waiting our customers next to our bearing store, in a refurbished building.
Map
2008-09-18 FAG deep groove ball bearings With the invention of the ball grinding machine Friedrich Fischer lay the foundation for the entire rolling bearing industry in 1883. 125 years later FAG is once again setting the standard for deep groove ball bearings - Generation C.

Customers will benefit threefold. Significantly reduced noise, considerable less friction and at the same time improved reliability and therefore a longer operating life.

50 percent less noise and 35 percent less friction – FAG’s Generation C is setting new standards in deep groove ball bearings.
Detailed description Catalogue
2008-09-11 Teroclean Forte
The creamy hand cleaning gel
Active washing ingredients based on natural materials

2008-07-01 Permaglide® - The lead-free generation High performance, environmentally friendly and compliant with environmental guidelines – this is the new generation of lead-free Permaglide® materials. Permaglide® P14 and P141 (with zinc sulphide) are the lead-free alternatives to leadcontaining Permaglide® P10 and P11.

P14 has been developed for dry running, but can also be used in mixed friction and hydrodynamic applications. Permaglide® P141 is intended for oil lubricated applications, but can also be used dry.

By replacing lead with zinc sulphide, these materials comply with Directive 2000/53/EC (End Of Life Vehicles Directive) and 2002/95/EC (RoHS). Bearings made from these new materials have shown very high performance in several applications and tests.

End Of Life Vehicles Directive
Article 4 of Directive 2000/53/EC states that new vehicles may no longer contain certain substances:

  • Member States shall ensure that materials and components of vehicles put on the market after 1 July 2003 do not contain lead, mercury, cadmium or hexavalent chromium other than in cases listed in Annex II under the conditions specified therein.
Permaglide® product information